Vil du møte palestinske kristne i Jerusalem?

Invitasjon til å delta på Sabeels Unge Voksne-konferanse 21.juli til 1.august 10

Er du mellom 18 og 35 år og interessert i å lære mer om de palestinske kristne og hvordan Bibelen utfordrer oss til å arbeide for rettferdighet, kjærlighet og fred – for alle? Da vil du kunne søke Mellomkirkelig råd for Den norske kirke innen 10. mars om å få dekket konferanseavgiften for sommerens Unge Voksne-konferansen som skjer i og rundt Jerusalem og Nasaret. Kontakt Liv Janne Dehlin.

Dette er den femte Unge Voksne-konferanse, og tidligere norske deltakere snakker gjerne om hvordan det var:

2007: Jenny Skumsnes Moe

2008: Stine Kiil Saga

2009: Dina Willemse

 

Tidligere deltakere har også fått støtte til reisen, og sist år var det Kirkens Nødhjelp som dekket reiseutgiftene. Vi har fått signaler om at Kirkens Nødhjelp er positive til å bidra også i år. Dersom du studerer teologi og er med i Presteforeningen, kan du søke på studentstipendet, som har frist 15. mars.

 Årets konferanse skal ta utgangspunkt i fortellingen om Jona (han i hvalfiskens buk). Denne historien handler om Guds nåde og kjærlighet også overfor assyrerne, som var fiender av israelittene.
Se mer om bakgrunnen på denne lenken.

Vi lover deg en uforglemmelig opplevelse! Det vi forventer etterpå er en kort rapport og at du også forteller om det du har opplevd i de forskjellige sammenhengene hvor du er med!

Dersom du kjenner andre som du tror vil være interessert, setter vi pris på om du kan sende denne invitasjonen videre til dem.

Flyeren til konferansen finnes her og påmeldingsskjemaet (fristen er 1. juni) finner du her.

Vennlig hilsen

Hans Morten Haugen

Leder i Sabeels venner i Norge

tlf. 47 34 06 49